Den norske fjelluften gjør underverker

snø

Nå er tiden inne for å nyte den norske fjellufta. Det gjør man i fjellheimen, enten det er i Lyngsalpene i nord eller Nordmarka i sør. Det er fordi man trenger å få overskudd, slappe av og gjøre akkurat det man selv vil, uten at en sjef eller arbeidsgiver skal beordre oppgaver på en. Tiden med ski på beina og solbriller på en snøhvit vidde av muligheter er nå.

Den norske fjellufta gjør underverker, det kjenner vi godt til. Alle som har vært på hyttetur, seminar på høyfjellshotellet eller bare rent bakkene ned hele dagen. Det er nå tiden er inne for skilek, familiekos og venner på besøk. Nyt den norske fjellheimen nå.

Komme seg bort litt

Mange stresser rundt i hverdagen uten at noe ser ut til å hjelpe. Det klages fra høyre og det klages fra venstre. Mest har du bare lyst til å forsvinne ut i skogen, marka, naturen, gå lange turer på ski i deilig nysnø, med noe godt i sekken. En kopp deilig kaffe og en kvikk lunsj. Å komme seg bort litt har alle godt av, enten det er på hytta eller et høyfjellshotell. Den norske fjelluften er så ren og frisk at det er som helbredelse på tunge sinn.

Rolig eller fullt kjør

Man kan velge å svinge seg nedover en preparert løype i ett eller annet skianlegg en sen kveld nesten for seg selv, eller finne roen i en dundrende after-ski. Uansett hva man velger er det befriende, forfriskende, avslappende og etterlengtet. Har man ikke hytte, er det flust av muligheter som Turistforeningens hytter, hoteller ved turistmål og høyfjell. Tiden til å nyte den norske fjelluften er nå.

Helg, vinterferie, helg, påskeferie

Det er mange muligheter fremover. Det ligger en arktisk kulde over landet og med høytrykk vil fjellheimen vise seg fra den aller beste siden. Metervis med snø venter bare på å bli brukt som skiløyper, slalåmbakker og snowboard-hopp. Akebakker og bålplasser er klare for å ta i mot glade nordmenn for vinterlek. Og går det ikke i helga, kommer det nok en helg og en vinterferie. et kobbel med helger og en påskeferie. Og enda er det nok av tid å ta av. Det gjelder bare å finne det stedet og den tiden som passer best.

Scroll to top